نسرین خدایاری : بازیگر سریال «شبهای برره» در ۲ سال گذشته در خانه بوده و با هدف قطع زنجیره ابتلا به ویروس کرونا پیشنهاد همکاری با پروژههای متعددی را نپذیرفته است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیباچه؛ اکثر ما سریال «شبهای برره» به کارگردانی مهران مدیری را به یاد داریم و لحظات خوبی را در زمان تماشای این سریال در کنار خانواده تجربه کردهایم. سریال شبهای برره نتیجه تلاش نویسندگان و بازیگران متعددی بود که امروزه نام برخی از آنها در میان هنرمندان از دست رفته دیده میشود.

ما در این گزارش قصد نداریم داغ دل اهالی سینما و تلویزیون را تازه کنیم، اما باور داریم تا زمانی که ممکن است باید به سراغ پیشکسوتان عرصههای مختلف هنری رفت و یادی از آنها کرد؛ بنابراین تلاش کردیم با علیرضا پیر دوست که با نام هنری سعید پیر دوست شناخته میشود و یکی از بازیگران سریال شبهای برره بوده است، تماس بگیریم و جویای حالش شویم.
سعید پیردوست که ایفای نقش در سریالها و فیلمهای سینمایی، چون «۸۷ متر» به کارگردانی کیانوش عیاری، «حکایتهای کمال» به کارگردانی قدرتالله صلح میرزایی، «ستایش ۳» به کارگردانی سعید سلطانی، «لبخند ماهیها» به کارگردانی سعید بصیری، «قهر و اشتی» به کارگردانی علی ژکان، «قاتل اهلی» به کارگردانی مسعود کیمیایی، «پسر آدم، دختر حوا» به کارگردانی رامبد جوان و «توکیو بدون توقف» به کارگردانی سعید عالمزاده را در کارنامه هنری خودش ثبت کرده است، در خصوص وضعیت خودش در دوران همهگیری کرونا به ما گفت:در ۲ سال گذشته در خانه بودم، البته همکاری با ۱۰ یا ۱۵ پروژه به من پیشنهاد شد، اما به خاطر کرونا هیچ کدام از این پیشنهادها را نپذیرفتم.
او وضعیت جسمانی خودش را چنین تشریح کرد:به هر حال شرایط سنی تا حدودی روی وضعیت جسمانی آدم تأثیر میگذارد. من ۸۰ سال را گذراندم و امیدوارم هر چه زودتر بیماری کرونا دست از سر دنیا و ایران بردارد تا بتوانیم نفسی بکشیم و بدون ترس و واهمه از ابتلا به ویروس کرونا، به دل طبیعت برویم.
به هر حال همه ما در سالهای اخیر و با همهگیری ویروس کرونا صمیمیترین دوستان و همکارانمان را از دست دادهایم.
-به هفته کتاب نزدیک میشویم. هفته کتاب امسال با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پر کنید» همراه شده است. به نظر شما مطالعه چقدر میتواند به انسانها کمک میکند؟

مطالعه بسیار مهم است. من در صورت مناسب بودن شرایط و وضعیت جسمانیام حداقل هفتهای یک کتاب را میخوانم و فکر میکنم خوب است که هر کسی در صورت مناسب بودن شرایط حداقل روزی ۱ ساعت مطالعه کند.
-چه کتابی را برای مطالعه به مردم معرفی میکنید؟هماکنون همانطور که میدانید کتاب به اندازهای گران شده است که حد ندارد. من در این شرایط کتابهایی، چون کلیدر و کتابهای ترجمه حسن شهباز را که داشتهام مرور میکنم و مجددا میخوانم. کتابهای مذکور به آدم روحیه و آرامش میدهند. داستان کلیدر نوشته محمود دولتآبادی خیلی کتاب جالبی است.